Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Gertig, Henryk, Przysławski, Juliusz
Year of publication: 2007.
Odżywianie higiena podręcznik akademicki., Żywność podręcznik akademicki.
Author
Gertig, Henryk
Przysławski, Juliusz
Title
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Year of publication
2007.
Volume
- 464 s. :
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Odżywianie higiena podręcznik akademicki.
Żywność podręcznik akademicki.
020
%a 97883200360397
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia :
%b zarys nauki o żywności i żywieniu /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
%c 2007.
300
%a - 464 s. :
%c 24 cm.
650
%a Odżywianie
%v podręcznik akademicki.
%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki.
700
%a Przysławski, Juliusz
920
%a 978-83-200-3603-9-7